Snö, H&M

145401-10


SNÖ?! varför, varför? jag hatar verkligen vädret som var igår, snö + blåst = helvetet, cyklade på mogron vilket inte gicjk, konstig, gick med Diesel, vilket sög, det blåste och det gjorde ont på kinderna. Gick sen till F&S fick skjuts hem, vilket var skönt, annars hade de varit motvind, och nej inte i snöblåst vill man ha motvind. Men men ja det är över nu, men man får väl vara glad för alla barn som har lov och tyvcker det är roligt, det kan man väl unna alla små barn som blev glada när snön kom, ja, men annars kan de försvinna ingen, och vi vill ha vår!!!

Igår kom den galda nyheten som varit rykte ett tag att, H&M ska öppna sina portar i Landskrona, WOW ;D hoippas de blir som på väla, för den är bra, på centan är de inte lika bra! Men det är bra med nya affärer i den stan, det kan verkligen behövas. Så kankse fler välger att gynna sin stad istället för att åka till väla för at tlycka handla lite, H&M har ändå något till alla, man kan hitta något om man bar aska handla en lite present! Så det är verkligen välkommet!
Välkommen H&M till Landskrona, Vi ska stötta er så ni inte försvinner igen.

145401-9

Också är det lov, skönt, bara kunna ta de lungt och göra de man vill, sova sova sova till man vaknar! Det är härligt. Sen på lördag bär de av till Göteborg, det är Göteborg horse show, det ska bli skoj, det typ en tradition, men det är skönt att komma bort och bo på hotell.
Sen är det praktik i tre veckor, ska tillbaka till min ÖP-barn, haha, det ska bli roligt, de är för söta.

Nej, nu har jag inte mer att skriva,
Tack och hej.

Frida ;D

Då provar vi igen, tredje gången gillt kan vi hoppas på, att försöka skriva blogg.

 

Idag är det då Frida dagen, haha trevligt med namnsdagar! Fick lite presenter, jag vet låter lite töntigt, men vadå, om folk vill ge mig presenter så är det bara att tacka och ta emot, hade inte ni gjort de? Klart man hade. Av mor och far fick jag ansiktsbehandling, av kusin en sjal och av farmor en tröja! Aldrig fel med presenter, haha!  :D

Igår hade jag också namnsdag, då var det Alexandra, lika bra att ta två flugor i en smäll .;D haha. Två dagar i rad! ;D

 Frida Alexandra Goldstrand  

Kvinnonamnet Frida är ett fornnordiskt namn som är bildat av ordet fridh som betyder skön, älskad. Kan även vara en kortform av tyska namn som Frideborg, Alfrida, Elfrida och Valfrida. Äldsta belägg i Sverige, år 1388. Under 1980-talet och första halvan 1990-talet upplevde namnet en modevåg. Som bäst låg Frida på 10:e plats på topplistan (1993). Numera är tendensen något avtagande. 31 december 2005 fanns det totalt 28 057 personer i Sverige med namnet, varav 20 653 med det som tilltalsnamn. År 2003 fick 613 flickor namnet, varav 444 fick det som tilltalsnamn. Namnsdag: 18 februari.

Alexandra är ett kvinnonamn, en feminin form av Alexander, som är grekiskt och bildat av två ord som betyder "försvara" och "man". Under 1980-talet och början av 1990-talet var Alexandra ett stort modenamn. Som bäst, 1990, var Alexandra det 28:e vanligaste tilltalsnamnet för flickor. 31 december 2005 fanns det totalt 23 211 personer i Sverige med namnet, varav 11 170 med det som tilltalsnamn. År 2003 fick 452 flickor namnet, varav 193 fick det som tilltalsnamn. Namnsdag den 17 februari.

 

Också var de lov nu, vad skönt! Slippa gå upp tidigt kunna sova till man vaknar och kunna vara upp till man inte pallar med! Har inga direkta planer för lovet, lite smått bara! Eller jag ska i alla fall till Götet på lördag, då är de Göteborg Horse Show som gäller, det är roligt. Ska ditt med Madde och Caroline, det är en tradition, det är typ 7-8 året nu! Men i år ta vi tåget upp, åker tidigt på lördag och kommer hem på söndag eftermiddag! ;D skönt, ska bli roligt att bo på hotell eller skönt och avkopplande! Ska bo på Opalen nära och bra, Ska gå och shoppa i stan och på mässan se om man hittar något, eller ja det gör man säkert! Det kan man alltid hoppas, brukar inte har så svårt för att handla! ;D

Tack och hej.