Jul... ;D

Hej!
Då var de ett tag sedan man skrev, det har hänt en hel del!
Har varit på ett jätte fint bröllop, så fina alla vara! Trevligt folk, roliga tal, ja allt var helt perfekt ;D Trevligt folk, vissa var skit roliga! så de ska vara, Det kommer man att minns länge!

Sen har man varit i Lindvallen en vecka, det var drygt som attan, inget snö, inga affärer., haha, snakca om att man är bortskämd med att bo hör nere, tar 20 min till väla med bil, det tar den 1,5 timme till närmsa affärer typ, det var drygt, men det gick ändå ganska fort. Åkte till och med lift utan att åka skidor, åkte upp på fjället med pappa tittade lite på utsickten och gick i den lilla lilla snö som fanns, Det var synd om alla som ville åka skidor efter som det typ var en och en halv backa öppen! Tur man inte är intresserad av de!

Sen var de julafton, fick en hel del trevligt packet, alltid lika roligt med packet! Julen är en härlig tid ;D
På annnan dagen fylla pappa 45, han åkte skidor hela dagen, sen var de restugrang på kvälen, var på Lammet och Grisen, det var fint där, kanske lite väl fint! men de var god mat!

Sen åkte vi hem idag, som alltid Borta bra men Hemma bäst!
Skönt att vatra hemma igen!

SKA TILL VÄLA PÅ LÖRDAG, som har längtar! Kanske bio imorgon med Sara!
Sen är de nyårsafton på söndag, ska vara några tjejor här hemma och ha de roligt!
GOTT MYTT ÅR ALLA!

Tack och hej.


Jag i liften
               

10 dagar

Hej!
Igår var de ju lucia, inte dirket lucia stämmning, med det är roligt i alla fall. Vi i teckenspråksgruppen var med i Gullstrands Lucia tåg, det gick bra, det var två omgångar och de gick fort, Fin lucia, tråkigt att första tränan inte mådde så bra med det gick väldigt bra ändå!

Om två dagar är de dax för brölopp, handlade skoran i tisdag, fina svart lack ballerina, svart blommig kläning och röd hatt och väska. Det kommer säckert gå bra, kommer någ att vara lite pisnamt, men skit i den, en ska som är säcker är att jag INTE ska dansa, över min döda kropp haha, fotograf ska jag minsann vara ;D Någon måste ju fota!

Sen om fem dagar ska vi rida med klassen, det ska bli skoj som attan , roligt att de ändå är några mybörjar som vill rida, för de är väldigt roligt, de är avkopplande. Ska bli roligt, hoppa de som rider också tycker de. Amanda kommer för att hjälpa till att göra vid hästar och kaknse rida med! Amanda är du peppad ? ;D

Om 7 dagar så är jag i Lindvallen. Första gången jag ska upp till fjällen och över jul? Hoppas att de blir bra, mamma pappa diesel och jag, blir kaknse lite tråkigt, men pappa fyllar år på annan dag och han vill inte vara hemma så vi ska åka dit.  Ska köra tidigt tidigt på morgonen.
Missar paketleken och allt i skolan, men de går säcker bra ändå!

Sen om tio dagar så har tomten hälsat på, hoppas man får en vit jul i alla fall, vi ska ju ändå vara i Sälen . Kankse riktiga tomten kommer ;D Vem vet!

Skriver säckert en gång innan jag åker!
annars GOD JUL !!!


Julkalenderna LasseMajas Deketivbyrå är bara så söt! Spännade också!

Tack och hej.



Hola ;D

Jaha, nu har det blivit helg igen. Veckorna bara springer iväg, om 15 dagar är det julafton,. Julafton? herregud vad fort de har gått, men var är julväder? detta är så här de ska vara när de börjar bli höst eller vår, inte fan när de är 15 dagar till julafton, men man kan ju inte styra vädergudarna, det är svårt.
Om 12 dagar beger jag mig till Lindvallen, aldrig varit där, undra hur de är de? Som de ser ut nu så är det väldigt ont om snö, säkert bara för att vi ska åka dit, men det blir säkert bra. Ska vara där en vecka.


Sen om en vecka är man på bröllop, Maria kyrkan i hbg, haha, undra hur fan de ska gå, fint brudpar i alla fall! ;D det kommer säkert att gå jätte bra, jag ska fota som bara den! Inte ofta man går på bröllop, jag har aldrig varit på ett bröllop för den delen, men med 100 personer, det är mycket nya människor man kommer att se. 15.30 är vigseln ;D
Idag har jag letat skor till bröllopet men jag hitta ingen, eller jo, med de var gråa jag ska ha svarta! Måste fråga sara om hon kan se om de finns i malmö!  Don donna? Någon som vet var man kan hitta de? Var finns de skorna!!  På Burlöv så såg vi Bert Karlsson, och hans mobil gick varm, prata mycket i den gör han säkert

Nu måste jag snart gå igenom lite NK, prov på måndag icke roligt, men om de blir mvg på provet så blir de  i slut betyg har jag för mig, och de är inte illa pinkat för att vara Frida och i NK ;D

Tack och hej.  - Vet du varför tomten har så stor pung?

- Nej

- Han ”kommer” bara en gång om året.

 


Helgen.

145401-2Jaha, då var de måndag igen, veckrona vara springer iväg,  Två veckor sen är det jullov, skönt! Men först är det bröllop, den 16, pinsamt ^^ men det kommer vara så fina! kul att se alla i fina kläder.

Helgen då ja, i frdag var de idol final för hela slanten, MARCUS !!!!
I lördag var jag i Lund med Sara och handla julisar och jag hitta misann til alla, har bara djruen kvar nu! Det är skönt att vara klar, Ska ha med alla klappar till Lindwallen, eftersom vi åker upp den 20 och kommer hem den 28 ;D Mor, Far och  Diesel, i en stuga i en vecka över jul, kan blir intressant,

Imrgon är de riding, Sara ska med och kolla, hon vill kanske börja! Hoppa de går bra och att jag får KING ;D

Tack och hej.

IDOLER ;D

IDOLER ;D

MARCUS :D

Jaha, tidigt uppe, Ellen sov här , efersom pappa inte var hemma slapp jag har henne i mitt rum, då kan man sova lite längre,hon hade väckt mamma tjugo i sju, själv blev man väckt vid åtta,. 
Sen var det julkalendern, vet inte riktigt vad jag tycker om den,  barnen gillar den säckert, börjar ju bli lite äldre nu, kankse han växt ifrån ;D

IDOL FINAL igår, grymt bra Marcus är, herregud, vilken härlig upplevelse när han sjöng Fix You, den är bara så bra!! Men Erik är också grymt bra, det var riktigt svårt att bestämma vem man skulle rösta på,. Båda är grymt bra, men Marcus var strået vasare!
Nu ser jag framåt  IDOL 2007, finns det blir stjänor kvar i Sverige, eller alla har redan kommit fram ?

Nu bär de snart av till Lund för att se om man kan hitta klart med alla julklappar, hoppas jag hittar till alla, hade varit skönt att bli klar med de!
Söndag finns man på Landskrona Posten hela dagen, och hjälper barn att pyssla, nu när de är julskylting i stan. Kom om ni har lust!!

Tack och hej.

IDOL :D

Idag är det dagen med stort D, idag är de Idol-final,. Fan de är svårt vem som ska vinna, jag kan inte bestämma vem jag tycket är bäst, får se hur de går för de idag, med de låtar de sjunger, men de borde bilda en duo ;D haha kankse inte ändå, men så hade det varit så mycket enklar att välja ;D
Madde och Ellen komemr hit och se Idol med  mig och mor, .

Ledig idag, de var skönt , har varit i stan med Sara, sen kom mamma så fika vi!
Ska snart iväg och träna.
Imorogn bär de av till Lund med Sara och handla julisar.

HEJA IDOL ;D

Tack och hej.