Back to reality

Veckorna bara springer iväg, i fredags var det sista dagen på vår vfu i pedriod. Har trivs jätte bra på praktikplasten, trevliga barn och personal, vilket jag tycker ät bland det viktigaste för att man ska trivas och kunna få så mycket ut från praktiken som möjligt. Idag var det då tillbaka på skolan efter 5 veckor där i från, vad var roligt att träffa alla klasskamrater igen. Hade ute idag idag så vi har varit ute och gjort massa lekar och lagat mat på stormkök. Kuligt att få börjar så här "lätt" efter vfu:n!  Nu är det inte många lektioner kvar i skolan innan sommarlovet, men det är fortfarande en del prov klar som ska göras. Men det ska vi säkert klara av!

Så skönt det är nu att det börjar bli varmt och skönt ute, slippa att ta på sig massa käder bara för att man ska gå ut. Våren och sommaren är mer än välkommen! :D

Valborg och redan man, en månad till jag fyllar år! Och på fredag bär det av till huvudstaden, en helg med shoppande och skoj med Sara, det kommer bli så roligt, se verkligen framemot de. Åker tidigt på fredag så det blir en lugn och skön valborg med grillning!


 TREVLIG VALBORG!


Tack och hej!
Frida

Påsklov

Hej!
Det var ett tag sedan man skrev här, har verken lust eller ork till att för det. Men ibland får man väl ta sig i kragen och skriva lite. Allt rullar på, har börjat på VFU nu, är i Färlöv på en F-2 och trivs bra, glad och roliga barn och trevlig personal! Veckan som kommer nu är det påsklov, skönt ska det bli! :D sen är det 2 veckor vfu kvar, sen närmar sig sommaren med stormsteg! Imorgon ska jag på jobbintervju, tisdag klippa mig och till Ullared på torsdag, vilket jag ser framemot är alltid roligt att åka dit ibland!


Våren har också kommit vilket är jätteskönt och underbart!



Nu är bloggen uppdaterad och jag vet inte när jag har lust och ork till nästa gång, men den som väntar på något gott väntar aldrig förl änge! :D


Tack och hej!
Frida