Julafton 2008 :)

Hej!
Igår var som säkert ingen missat julafton! Vakande vid 9 gick upp, på bordet såtd en godistomte och ett packet, där i var det björn gustavssons dvd! Kollade inte på den igår, men får ta och se den en dag! Åkte sen med pappa till kyrkogården och la blommor, sedan till lidl  och sen hem! Sedan vid 14 begav jag mig till sara bytade julklappar med henne, sen hem och göra vid sig så att man var klar till folket kom vid halv fem, hade tv:n på kalle anka, som vanligt:P Gästerna kom och vi åt, vid kvart över sex knackade det på fönstret och där stod tomten, ellen blev lite överraskad, eftersom jag försökt övertala henne att det inte finns någon tomte och att det inte skulle komma någon ,så ellen skulle vara tomte, när detn"riktiga" tomten gått sa ellen att hon skulle köpa glass och kom sedan in som tomte det var jätte roligt, vi delade ut julklappar, det var en del som skulle delas ut. Öppnade presenter, blev väldigt nöjd för min julklappar! Det är bra! Det var 2008 års julafton och den blev lyckad, julmat, jultomte och julklappar är det inte så det ska vara?! 
Bilder från
JULAFTON!!
Mina!!!

Imorgon är det kalas som gäller, pappa fyller år!
God fortsättning!

Tack och hej!
Frida

GOD JUL

Hej!
Ett tag sedan det blev skrivet, har väl inte hänt mer än vanligt. Åkte hem från Kiristanstad den 17, och är hemma till den 6 tror, men har en jäkla massa att plugga ändå, måste ta tag i det i mellandagnarn.

Julafton idag, snart är kl 15 då är det kalle sen vid halv fem kommer folket, sen ikväll någon gång öppnar vi julklappar:D Hoppas ni alla får en bra jul, GOD JUL !



Tänk om det varit lite snö!!




Nu väntar duchen!

Tack och hej!
Frida


hmm..

Varför blir man inte förvånad? :S


Tentan

Hej!
Sista tenta för detta året är övet, och den känndes bättre än förra, återstår bara att se hur det gå nu! hopas på det bästa! Sen igår kom mamma, Madde och Ellen upp, vi gick i stan, blev  ännu ett par skor på Wallenbergs, aja iblnad får man unna sig lite saker, speciellt efter en tenta! Sen bar det hem till oss där pappa och Peter lagat mat, åt snabbt sen vad det dag för Idol finalen :D Tyckt att både Kevin och Alice var bra! Men Kevin var väl en värdig vinnare, även om han hade mer efrfarenhet än dom andra, men de har gått igenom samma tävling!

 I väntan på resultatet!

Idag var jag på väla med pappa, handlade julklapp till mamma! På måndag ska jag handla alla min julklappar i k-stad!
Nu åter till TV:n och en slapp lördagskväll!

Tack och hej!
Frida


Helgen!

Helgen är över och åter till det vardagen! Helgen var bra, i lördags var jag i stan med linda och sara, vi åt på akropolis sen fick vi ett ryck så vi bestämmde oss för att bowla, så vi gjorde det i en timme, sen gick vi tillbaka till akropolis och var där en stund, träffade Sanna och Johanna, det var roligt, pratade med dem en stund sedan tog vi bussen hem till sara, kollade på film och hade trevligt till vid 3 när jonas kom och hämtade linda och jag fick skjuts hem! det var en trevlig lördag!! Igår var jag först på julmarkand på kvarntroget, var inte så stort, men det var lite mysigt. Sedan var jag hos farmor en stund, blev hämtade av madde och begav oss ut till viarp, där det var julbazar, ellen skulle vara med i lucia tåget, hon tände adventsljusen och var dukigt! jag saknar allt det där med att vara i stallet och rida, men man kan inte göra allt här i världen. Sen upp till k-stad igen, idag skulle jag pluggat med har inte riktigt blivit så mycket av de, var och handlade sen bakade jag lussebullar och linda städade! sen var denna dag slut! Imorgon blir det lunch möte med emma, sen till skolan till fyra sen hem och försöka plugga!

Mina fina lussebullar!

Tack och hej!
Frida

NEEEJ!

Hej!
Det var ju Kevin och Robin som skulle vara i final, vad lessen man kan bli i ögon, men men sånt är livet.
Dagen har bestått av tenta, känndes bättre nu är förra gången, så nu återstår det och se om det blir godkänt på denna. Men först är det omtenta på den förra tentan. Efter tentan hem och packa sedan körde vi ner i stan, jag hade beställt ett par stövlar och äntligen hittade jag ett par stövlar som passade mig, så glad man kan bli:D dom ska bli väl använda det vill jag lova!
Imorgon blir det lite shopping med mamma sen middag och lite skit snack i stan med linda och sara, sen lördag lucia firande i viarp eller julmarkand, vi får se! Sen åter till skolan!
Snart jul:D



Tack och hej!
Frida


Tentavecka

Hej!
Veckan som hittils gått har ängnas åt att plugga, har tenta på fredag, naturvetenskap tror jag det kallas:P det är i alla fall väldigt tråkigt, kan ju hoppas attman får några fler poäng på denna tentan än den förra!
Trots tentapluggnad har det hunnit med en del, i måndags var jag och Linda på teaterna och kollade när Emma hade dansuppvisning, duktig hon var!
Tisdags var det skolan för att ha 3 timmar seminarium i källkritik, känns som det är de som sitter mest till tentan.
Idag har jag pluggat hela dagen, sen vid 4 tiden åkte jag och Linda ner i stan, kollad på skor, hoppas de kommer til mig, är som andra kund på dem!
Har också varit sjuk i veckan, har haft någon form av maginfluensa sedan i söndag, men sedan i eftermiddags har det känns bra i ingen, det är bra! hatat att vara sjuk, men nu verkar det vara bra!

Åter till tv!

Tack och hej!
Frida

 Emma in action!