julpynt!

Ja, imorgon är det dags för lite jobb, kan alltid vara bra med pengar till jul! Börjar 8 vet inte hur länge vi ska hålla på, blir vi inte klara får vi fortsätta på söndag! Sen på kvällen är det kalas för farmor som fyllad eår någon vecka sedan! På söndag blir det att plugga lite tror jag, sen julskyltning hoppas jag på! Sen upp till K-stad igen, plugga hela veckan tenta på fredag:/ Omtenta nästa fredag, hoppas det går lite bättre denna gång i alla fall! bara att plugga på! sedan är det en individuell skriv uppgift och en i grupp som ska göras innan terminen avslutas den 17 januari, för att sedan gå in i våra inriktningar, språk och skpande, skoj ska det bli!
Veckan har annars rullat på som vanligt. skola plugg ( förlite som vanlig, men man lär väl sig att plugga rätt eller mer sen! ) I onsdags kom mamma, pappa diesel och farmor upp, fick uppstat nya lampor, så vi slipper kärringens lampor, fick även gardiner på mitt rum, och lagning av persien så det går att rulla upp den igen, även julgardien i köket, och linda fick upp hyllor och lampan blev rätt, sedan fick hon ett ryck och möblerade om, tre gången sedan vi flyttade dit:P I år så var det rikigt stro städning, jag putsa alla fönster och vi damma och dammsög, hänge upp adventslampor och julpyntade! fick göra det nu så vi kan ha nytta av det innan vi åker hem för jul och nyår! 



nä, dags att se utröstningen av idol, hoppas att johan åker ut idag, sen är det dags för bingen! 

Tack och hej!
Frida 


helgen!

Ännu en helg över och julen närmar sig med storm steg! mysigt!
Helgen då ja, i fredags tog jag det bara lugnt och Amanda var jätte snäll och hjälpte mig med en ny header,
http://lundius.blogg.se. Upp tidigt i lördags, körde Ellen till viarp, alltid lika mysigt att vara tillbaka där, saknar det mycket ibland! djuren, atmosfären, lukten, allt! Efter det var det hem och ta cyklen och cykla och låna duchen hos farmor, om bara vårt badrum bild klart någon gång, nu är det inte många veckor kvar,skönt! Sedan var det barnkalas i bowling hallen, lilla söta saga undrade om jag ville komma och katarina sa det var klart att jag skulle komma, vad glad man blir ibland, söta små barn det finns! Bowlade med Fredrik en stud, haha jag är kanske inte den bästa! Katarina var den som skötte kameran och barnen skötte sig själva! Sedan bar det av till lilla myren för att linda hade kalas, vad trevligt, hem vid 11 tiden kollade tv och somande som en stock!
Söndag idag, gick upp kollade tv, pluggade lite läste en 50 sidor, duktig man känner sig ibland, packade sen bar det av till k-stad igen, nere på rätt sida skåne är det mycket snö och i l-a är det inte plogat så det är att köra på hårdpackad snö, gick okej, men ju länge till k-stad vi kom ju bättre blev vägarna bättre och vi kom fram vid kvart i åtta tiden, kollat sista avsnittet av ensamma mamma, och nu får man packa upp sakerna,
Ledig imorgon men måste plugga så man kanske klara nästa tenta!

Tack och hej!
Frida

Nonesommar, ja tack!

blä på denna dag!

Dagen började havl tio med ett semimarium i källkritikt, det var okej! Sen började helvete, folk började prata om tentan och vi kunde får reda på det, nervöst, men var nästan säker på att jag hade IG och så var det! blev inte så förvånad, men tur att det var fler än jag som kuggade, nu har man mycket plugg till den 17 januari, kul jul man kommer få, men gäller att plugga ordentlig innan och det det på allvar, vilket man inte rikigt har gjort nu.

Sen kom nästa blä. fick reda på att det snö på den rätta sidan skåne, med det var sol och blå himmel i K-stad, hoppades på att snön inte la sig och att det inte var så mycket, men shi fick man, det var ju inte lite det snö och det la sig som bara den, det är ju en månad för tidigt, det är ju inte jul nu! blää på snö. Okej att det är fint  och att man kan lite skoj men det är fan det ända, allt annat är blä. men men man kan inte göra så mycket åt vädrets makter. Hoppas nu det ligger ett tag så det inte blir slaks driket, för det är dt västa och att det inte fryser på.


<3



Keep smiling
Keep shining

Knowing you can always count on me
for sure
that's what friends are for

In good times
And bad times
I'll be on your side forever more
That's what friends are for

<3


Grattis!

Dagens grattis går till Linda!! Grattis Grattis vännen<3



Sista dagen på långledigheten idag! back to school imorgon! Det är väl inte hela värden när det redan är onsdag imorgon! Skönt!
Dagen idag beståd av att hämta Ellen på fritids! Som en liten överraskning, vi begav oss ner i stan och hon vill ha en en klänning till nyår! det börjas i tid 8 år:P haha sedan handlade vi och sedan hem och baka! gjorde mina första cupcakes och dom blev goda! vi gjorde även negerbullar! Gott blev det!

 

Bär av till k-stad imorgon vid 9 tiden!

Tack och hej!
Frida


2 x grattis!



GRATTIS GRATTIS GRATTIS

till Farmor på 70 års dagen och
kusin Josefin på 18 års dagen ♥

Är förövrigt ledig idag och imorogn, så vi åker inte upp till Kristianstad förren på onsdag morgon, börjar elva då!
Ska senare till Familia med mamma, har fått låna farmors rallybil nu är hon inte är hemma, det är i alla fall ingen bil ag skulle vilja ha! Lite små konsigt att köra! Men det går bättre och bättre för varje gång!

Vad har hänt sedan jag skrev blogg sista? för ungefär 9 månader sedan!
Jo, jag har tagit studnten vilket var en av dom bästa dagarna i mitt liv, fy vad skoj det var, och vad jag saknar BF05a! Vilka underbara människor det är, och vilken tur att man kom i en sådan underbar klass, även om inte allt varit så bra alltid, men mesta delas av tiden har varit!  BF05a ♥

Jag har även tagit steget att flytta hemmifrån och börjar att plugga på högskola! Jag pluggar till Förskolelärare och lärare i grundskolans tidigare år (0-12 år), så nu bor och pluggar jag i Kristianstad, men jag är hemma dom flesta helger vilket är skönt! Måste hem och lämna tvätt och sånt;)
Jag delar en trea med Linda, vilket är bra! skönt att inte bo helt själv och att det blir billigare! Så allt rullar på som vanligt och det är bra!

Det är väl det största som har hänt under dessa månader! Har säkert hänt en massa saker till, men det är inget jag kan komma på nu! Det får jag skriva ner när jag kommer på det!

Ha en bra dag alla!

Tack och hej!
Frida


i'am back!

Hej efter typ ett år!
Tänkte ta tag i mitt bloggande igen, det var ju trotts allt ett tag sedan man skrev här.!
Nu är det dag, har trots allt hänt en del sedan sist!
 - Student!
- Högskola
- Flytt
är något av de som hänt under dessa månader ! 

Får återkomma imorgon med mer om det som hänt! 

Kolla in denna sida: 
www.gratismode.se
väldigt enkelt och vem vill inte få gratis saker!! speciellt om man är student!

Tack och hej!
Frida