Välkommen till världen!

Hej!
Nu har en vecka gått på SPSK och det känns bra och roligt. Har mycket praktiska lektion som är jätte roligt! Ibland känns det inte som man går i skolan ,fast man gör de! Har nästan haft alla lektioner som vi ska ha kommande termin, tror att vi bara har svenska och matten kvar. På musiken har vi börjar lära oss spela gitarr, inte så jätte svårt än så länge men antagligen så kommer det bli så! men det ska bli roligt att lära sig det, är bra sen när man ska ut och jobba. Frågan är bara om man ska köpa en egen gitar, hade varit bra, men känns lönt om jag inte kommer lärar mig spela... På idrotten hade vi massa övningar som är bra sen att ha med barn! Och på bilden gör vi våra egna handdockor, mitt skulle bli ett troll, men ser inte ut som de, så jag får komma på en nu karaktär åt den, ska öva det på draman så förhoppningsvis kommer jag på något bra! Nä språk och skapande verkar vara jätteskoj och snart väntar internatet!! :)

Till rubriken, idag fick Carolin och Mattias en lite flicka, GRATTIS till er,hoppas allt är bra i österrike, hoppas snart man får träffa hela famlijen! Då blir det ju att jag fått ett litet nästkusinsbarn! woho, så skoj med små nya liv!   



 nä nu ska jag kolla klart room raiders!

Tack och hej!
Frida

Ett tag sedan!

Hej!
Det var ett tag sedan man skrev här, vad har då hänt sen sist.. Jag har avslutat min första termin AU1, Det har varit en temin med mycket intryck och nyheter, har fått nya vänner och tagit mig igenom en hel termin, men förhoppningsvis godkänt i allt, har inte fått reda på allt än, men hoppas på det bästa!! Idag började termin 2 och dags för inriktning, Språk och skapande, vilket verkar bli ett helt underbart år! Massa roliga saker ska vi göra, drama, musik, bild, idrott med mera, ska blir super kul och en stor skilland från AU1 där det var teori teori och åter teori! Nya klassen verkar också vara bra, som tur är är där några kvar från AU1 klassen, men ska bli skoj att lära känna nytt folk också!

Veckorna rullar på och det lär det göra hela våren också! Ett tu tre så är det sommar och då är ännu en termin av klarad. Usch, ibland går tiden fort, kanske för fort, men snart är man färdig lärare och ska ut i arbetslivet!

Nä det var all för denna gången, ny termin - nya tag!!



Tack och hej!
Frida


Omtentan!

JAG KLARADE OMTENTAN JAG KLARADE OMTENTAN JAG KLARADE OM TENTAN JAG KLARADE OMTENTAN!!!


WOHO nu är allt godkänt i AU1 förutom det som lämnades in igår och de som ska lämnas in på fredag!!  Inte mycket kvar på AU1 nu, en vecka. Tänk vad tiden gått fort! Nu väntar SPSK som ska bli intressant och roligt, och där har man inga tentor!! Det gillar vi!

Tack och hej
Frida

Tentan

JAG KLARADE TENTAN!  JAG KLARADE TENTAN! JAG KLARADE TENTAN! JAG KLARADE TENTAN! JAG KLARADE TENTAN! JAG KLARADE TENTAN! JAG KLARADE TENTAN! JAG KLARADE TENTAN! JAG KLARADE TENTAN!!!!



Good bye 2008 and welcome 2009!

Hej!!
Jaha, då var det nytt år och detta förra bara sprang iväg! Hände massa saker som inte tidigare hänt i en "korta" liv, tagit körkort, vilket innebär en otrolig frihet, började umgås med en massa "bönner" som gav en oförglömlig sista termim på gymnasiet och en mycket bra sommar,massa skojigheter under studente veckan för att sedan ta STUDENTEN fredagen den13 juni 2008, vilket var en av årets bästa dagar.  flyttat två av tre gånger i mitt liv under detta året, det bästa är väl att flytta till egen lägenheten även om man bara är där på vardagarna, börjat plugga på Kristianstad högskola, vilket är annorlunda och lite jobbigare med träffat nya trevliga männsikor, så dom 3 åren som är kvar tror jag att jag ska stå ut!! Det var nog dom stora händelserna under året som gått!
2009 är året då jag och många av mina vänner blir 20! kusin tar studenten, ja det är nog inte mycket fler stora händelser! Men jag tror på ett bra år ändå!

Nu till gårdagen!
Firade 2008 sista dag och 2009 första dag i Malmö på Big Bowl och sen i Kävlinge, tillsammans med, Linda, Terese, Linda, Lina, Emelie, Alexander och Tobias. Pappa körde mig till kävling för att hämta upp dom andra hos Alexander, sedan blev vi körde til statione, tog tåget till malmö, tur hade jag och linda som slapp betala! SEdan efter många om och men så blev det rätt buss till big bowl! Började med fördrink för att sedan äta 3 rätters i resturangen, efter det blev den en runda i spelhallen, jag vann över linda i airhockey!! Efter det var det 2 timmars bowling, tid gick snabbt och det var skoj! In i nattcluben i en timme ungefär innan det var dags att gå ut och fira in 2009! In på nattcluben en stund igen för att vi sedan skulle ta bussen till station och ta tåget "hem" mot kävlinge, men det kom ingen buss så vi missade tåget, istället blev det taxi till kävlinge och hem till alexander där vi spelade wii ett tag, körde bil, där jag var sämst!! men det gör inget för at var roligt! Vid halv tre så kom Jonas så han körde mig hem, det tackar vi för! Kollade en stund på tv sen var det dags att sova dom första timmarn på detta 2009! Vakande vid halv tolv idag, har inte gjort så mycket, försökt plugga med det har inte gått så bra!
Nytt år nya tag!

Bilder från igår hittar ni
HÄR!


Tusen tack för en jätte trevlig kväll/natt!!

Årets första inlägg var nu skapat!

Tack och hej!
Frida