dags att vakna upp? ur drömvärlden?

image32



Allstå, vad är hennes problem?  hon bott i USA i typ 10 år och bryter redan.. vissa andra som har bott där betydlig längre bryter ingenting.. Peter Forsberg, Peter Stormare, Britt Ekland, listan kan göras lång, Men varför ska hon? vem tror hon att hon är? hon är en bimbo.. hon kan förbli där. Hon är tio gånger sämre värd när man glömer sitt modersmål och tror att det är bättre och prata med en anna dialekt.. usch nej, men antaligen så älskar man heller eller så hatar man henne, och det gör jag, i alla fall så som hon beter sig nu, och så som hon pratar.. Välkommen tillbaka när du pratar svenska utan bryting.

Kommentarer
Postat av: Anonym

alltså det är rätt naturligt att dialekten/språket ändras när man bor i ett annat land, det går fort kan jag säga dig, för man anpassar sig så himla mycket.

2008-01-21 @ 15:57:40
Postat av: Frida

svar: ja det är klart men om man hör på andra svenska så bryter inte dom.. det är det konsigta.. varför just bara henne?

Postat av: Paulina

Svenska avundsjukan som spökar? Suck.

2008-11-23 @ 13:33:50
URL: http://bryno.blogg.se/
Postat av: Paulina

Svar: Och vissa värnar om att lägga sin ork på annat än att irritera sig på vem som behåller sin dialekt eller språk bäst.



But hey, det är upp till var och en ;-)

2008-11-24 @ 15:55:32
URL: http://bryno.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback