Inflyttningsfest!

Hej!
Igår var det dags för inflyttningsfest för mig och Linda! Lite sent eftersom vi bott här i typ ett halv år, men sista kunde nästa ingen så vi bestämde att flytta fram det, bättre sen än aldrig!!
På förmiddagen var vi för på barnteater med basgruppen, som en uppgift i skolan, vi såg på Bella Bossa på Barbacka, den var faktiskt bra och hade ett bra budskap, kanske barnen som var där var lite små för att förstå med bra var den, nu ska det skrivas en recension om den!
Hem och fixa till sig, sen vid 17 kom dom första kompisarna, sen kom alla efterhand, vid 19 var alla här och vi åt taco, drack och pratade! Var någ rn 20 personer, det var lagom, kan inte vara för många i en lägenhet, så det var bra! Sen blev det lite kortspel, melodifestivalen och singstar! Vid elva började dom första köra hem ,dom flesta hade ju en bit och köra. Några stannade kvar och vid halv ett hade alla gått.
Själv tyckte jag det var en rikigt lyckad kväll, även om inte det blev så för alla, men hoppas att det har löst sig för er!

Idag blir det att ta det lungt och sen träning i kväll, danspass, det är faktiskt ganska roligt! :)

Bilder kommer att finnas på Facebook eller på Bilddagboken!



Tack och hej!
Frida

Kommentarer
Postat av: Tharese

Uppdatera FFS! :P


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback